Руският президент Владимир Путин и германският канцлер Ангела Меркел са

...
Руският президент Владимир Путин и германският канцлер Ангела Меркел са
Коментари Харесай

Путин и Меркел се обявиха за деескалация на напрежението в Черно море

Руският президент Владимир Путин и немският канцлер Ангела Меркел са разискали по телефона провокацията на украинските управляващи в Черно море, проблемите на сирийското помиряване и желанията на американската администрация да излезе от Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват на дейности. Това заяви пресслужбата на Кремъл, съобщи TACC.
„ Продължи разискването на ситуацията, основала се вследствие на нарушаването на държавната граница на Русия от украински кораби.
Изразен е съвместен интерес да не се допусне ескалация на напрежението в акваторията на Азовско и Черно море и за урегулиране на проблемите, появили се вследствие на провокативните дейности на украинските управляващи “, се споделя в известието.
По време на диалога двамата водачи са засегнали и сирийската рецесия. „ Отбелязан е предпочитания темперамент на задачата за развиване на междусирийския разговор и основаването на Конституционен комитет “, оповестиха о пресслужбата.
„ Лидерите също по този начин размениха отзиви за стратегическата сигурност по отношение на желанието на Съединени американски щати да излезе от Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват “, обявиха от Кремъл.
Разговорът се е състоял по самодейност на Берлин. Путин и Меркел са се договорили да продължат контактите на разнообразни равнища, се споделя още в известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР