Руският президент Владимир Путин е изпратил своята предполагаема любовница Алина ...

Руският президент Владимир Путин е изпратил своята предполагаема любовница Алина

Ето къде предполагат, че Путин е скрил Кабаева

" Руският президент Владимир Путин е изпратил своята хипотетична държанка Алина Кабаева в Турция ", написа английският вестник " Дейли мейл ".

Според родения в някогашния Съветски съюз израелски бизнесмен Леонид Невзлин, посредством подставено лице е била купена първокласна вила в първокласен квартал в Истанбул. " Сделката с топимота в града на двата континента е била подписана благодарение на предприемач, непосредствен до турския държавен глава Реджеп Ердоган ", сподели още предприемачът, представен от основаната в Лондон медия.

Вестникът добави, че Невзлин заемаше висок пост в нефтения колос ЮКОС. Контролният пакет акции на компанията (59%) принадлежеше на Михаил Ходороковски. " Главният акционер на компанията през 2003 година влезе в спор със стопанина на Кремъл. Предприемачът получи няколко присъди за финансови закононарушения, а компанията закрита през 2007 г. Невзлин, който бе вторият след Ходорковски акционер в ЮКОС и притежаваше 8 на 100 от компанията, към момента е злобен на съветския президент ", написа още вестникът.

" Дейли мейл " напомни, че Ходорковски бе амнистиран през 2013 година и напусна Русия.

" Преди няколко дни живеещият в Съединени американски щати състудент на Путин от Академията за външно разузнаване Юрий Швец съобщи, че Кабаева е в Турция. Бившата гимнастичка и депутатка живее във вила, за която могат единствено да мечтаят даже някои от най-богатите хора в света ", добавя  " Дейли мейл ", като се базира на някогашния разузнавач.

Вестникът също по този начин твърди, че последната обществена изява на спряганата за половинка на Путин Кабаева е била при започване на юни. " Тогава тя се появи в съветския черноморски курорт Сочи, където посети тренировки по художествена гимнастика, проведени от нейната фондация. Оттогава ексспортистката не е била забелязвана в Русия ", добавя изданието, представено от " обстоятелства ".

За интимна връзка сред Кабаева и Путин се заприказва още през 2008 година Двамата изрично отхвърлят тези изказвания.

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg