Руският опозиционер Алексей Навални съобщи, че затворническите власти го заплашват

...
Руският опозиционер Алексей Навални съобщи, че затворническите власти го заплашват
Коментари Харесай

Навални: Заплашват ме с усмирителна риза, за да ме принудят да се храня

Руският опозиционер Алексей Навални заяви, че затворническите управляващи го заплашват с усмирителна риза , с цел да го принудят да се храни, в случай че не се откаже от гладната стачка поради влошаващото му се здравословно положение, осведоми " Ройтерс ".

В края на март 44-годишният Алексей Навални
 Навални се зарече да съди съветския затвор, отказали му достъп до Корана
Навални се зарече да съди съветския затвор, отказали му достъп до Корана

Иска да се самоусъвършенства в пандиза

Затворническите управляващи твърдят, че са му предложили лекуване, само че той е отказал и упорства да бъде прегледан от доктор, определен от него отвън колонията. Молбата му е отхвърляна.

В известие в " Инстаграм " Навални написа, че има замаяност, само че може да върви.

" Имаше една жена полковник до мен тази заран, която сподели: вашите кръвни проби демонстрират съществено утежняване на здравето ви и има риск . Ако не се откажете от гладната стачка, подготвени сме незабавно да стартираме да ви храним наложително ", написа той.

" Тя продължи да ми споделя за насладите от насилственото хранене. Усмирителна риза или други наслади ", означи Навални с подигравка.
 Затворът в Русия плаши да храни принудително провеждащия гладна стачка Навални
Затворът в Русия плаши да храни принудително провеждащия гладна стачка Навални

Навални е измършавял с 15 кг

Навални е затворен в колония на към 100 километра от Москва. ИК-2 е известна със прецизните правила и изолирането на пандизчиите от външния свят. Нетаняху съпостави наказателната колония с " концентрационен лагер ".

44-годишният съветски опозиционер Алексей Навални бе по-малко от час след идването си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца от отравяне с новичок, което се допуска, че е по заповед на президента Владимир Путин.

, че той би трябвало да лежи в пандиза 2 година и 8 месеца за нарушение на условна присъда от 2014 година Преди 7 година Навални бе наказан условно на 3 година и 6 месеца затвор, само че срокът на отнемане от независимост е понижен, защото съвсем година опозиционерът бе под домакински арест. Той излежава присъдата си в
 Германия упрекна Русия в
Германия упрекна Русия в " целеустремено мъчение " на Навални

Германски депутати упорстват да се организира следствие на европейско равнище

Критикът на Кремъл и деятел против корупцията се през август 2020 година По-късно той бе приет в болница в Берлин. Германия твърди, че , само че Москва отвръща, че лекарите не са разкрили следи от отрова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР