Руският опозиционер Алексей Навални обяви днес, че се намира в

...
Руският опозиционер Алексей Навални обяви днес, че се намира в
Коментари Харесай

Навални с първо изказване от колонията

Руският опозиционер Алексей Навални разгласи през днешния ден, че се намира в " концентрационен лагер " в обръщение, качено в акаунта му в Инстаграм. В него той удостовери информациите за това къде излежава ефикасната си присъда, наложена му от съд в Москва преди близо месец и половина, съобщи Франс прес.

" Трябва да признаем, че съветската затворническа система съумя да ме изненада. Не мислех, че може да се построи концентрационен лагер на 100 километра от Москва ", написа Навални. Той посочи, че се намира в наказателна колония номер 2 в покрайнините на град Покров във Владимирска област. Там той би трябвало да излежи две години и половина затвор.

Навални споделя, че е под непрекъснато наблюдаване. " Но, в случай че го приемате от радостната страна, може да се живее ", написа опозиционерът, представен от ДПА. Четирийсет и четири годишният съветски блогър добавя, че въпреки да има вяра на многочислените медийни изявления за малтретиране в наказателните колонии, до момента върху него не е било упражнявано принуждение ".

В края на предходната седмица стана известно, че Навални е изместен от следствения арест, само че от този момент не се появяваше никаква публична информация за него. Появиха се информации за неговото изпращане в наказателна колония, само че до момента в който самият Навални не описа това през днешния ден, имаше неизясненост за това къде се намира.

През уикенда доста консуматори в обществените мрежи приканиха за откриване на местонахождението му под хаштага " Къде е Навални " ( " Where is Navalny " ), отбелязва ДПА.

В известието му през днешния ден, качено в Инстаграм, има и фотография на Навални. На нея той е с обръсната глава, добавя Франс прес. Навални споделя, че за него е необикновено чувство да прокара ръката си по преди малко избръсната си глава. Освен това той споделя, че продължава да го изненадва и осеяното със звезди небе, което вижда от наказателната колония.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР