Руският опозиционер Алексей Навални е изведен от следствения изолатор номер

...
Руският опозиционер Алексей Навални е изведен от следствения изолатор номер
Коментари Харесай

Преместиха Навални в друг затвор. Адвокатите му обаче не знаят в кой.

Руският опозиционер Алексей Навални е изведен от следствения изолатор номер 1 в столицата Москва и превозен до различен затвор, евентуално отвън столицата, оповестиха през днешния ден негови юристи, представени от ТАСС и Ройтерс.

Адвокат Вадим Кобзев написа в Туитър, че клиентът му е изведен от изолатора " Матроска тишина ". Той не даде детайлности. Според Олга Михайлова, различен юрист на Навални, затворническите управляващи са удостоверили това, само че са отказали да уточнят къде ще бъде изместен клиентът ѝ. " Очакваме, че след идването му на роднините ще бъде обявено къде е Навални ", съобщи Михайлова.

Тя означи, че това толкоз преждевременно превозване на лишен от независимост е в прорез с откритата процедура. По-рано този месец критикът на Кремъл беше наказан на малко повече от 2 години и половина затвор за нарушение на условна присъда по дело, което съгласно него е политически стимулирано. Навални беше арестуван след завръщането си от Германия, където бе подложен на лекуване поради отравяне с нервозен сътрудник в Руската федерация. Навални упрекна Владимир Путин, че е поръчал убийството му. Кремъл отхвърля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР