Руският опозиционен лидер Алексей Навални, който обвинява Кремъл, че стои

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални, който обвинява Кремъл, че стои
Коментари Харесай

Навални се прибира в Москва след 5-месечно възстановяване от отравянето

Руският опозиционен водач Алексей Навални, който упреква Кремъл, че стои зад неговото отравяне предходната година, има намерение да дойде по-късно през днешния ден в Москва, след 5-месечно възобновяване в Германия , осведоми " Дарик ". Навални заяви, че ще пътува с полет на съветската самолетна компания " Победа " и ще кацне на летище " Внуково " към 19:20 часа (18.20 ч. българско време). Руските управляващи споделиха, че ще арестуват 44-годишния опозиционер незабавно след завръщането му в страната по обвиняване, че е нарушил условията на условната присъда против него и изпитателния период.
Мерките за сигурност на летище " Внуково " бяха засилени часове преди предстоящото идване на. Разпространени в обществените мрежи фотоси демонстрират бойци от спецчастите и затворнически коли, заемащи позиции на тази московска аерогара.Навални прикани последователите си да го посрещнат макар предизвестията на прокуратурата в съветската столица да няма неразрешени събирания на хора на летището и закани за последствия за нарушителите. Някои от поддръжниците на рецензия на Кремъл бяха арестувани през днешния ден " превантивно " в ареста.
 Русия: Навални ще бъде арестуван при завръщането си Русия: Навални ще бъде арестуван при завръщането си
Руската Федерална работа за осъществяване на наказванията (ФСИН) в Москва разгласи, че е длъжна да предприеме всички нужни дейности, за д...
Ирина Фатянова, началник на офиса на Навални в Санкт Петербург, заяви, че е била свалена от влака за Москва дружно с двама души и арестувана от полицията за три часа. Други деятели споделиха, че са били арестувани на петербургското летище " Пулково " или спрени в автомобила си. Много публицисти се оплакаха, че не са позволени до летище " Внуково " с аргумента, че това би нарушило противоепидемичните ограничения. Според съветски медии, Навални ще бъде съпроводен от кореспонденти и деятели . Някои от тях са си купили билет за същия полет, тъй като желаят да станат персонално очевидци на развиването на събитията.
Алексей Навални, който е измежду най-яростните критици на съветския президент Владимир Путин, се разболя тежко на 20 август на борда на аероплан, изпълняващ вътрешен полет в страната . Два дни по-късно бе превозен за лекуване в Германия. Лаборатории в Германия, Швеция и Франция откриха, че Навални е токсичен с нервнопаралитично вещество вид " Новичок ". Навални хвърли виновността за покушението върху съветските секрети служби, които съгласно него са работили по заповед на Путин. Кремъл отхвърли тези обвинявания. Първоначално представители на съветските управляващи твърдяха, че в организма на Навални няма следи от отрова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР