Руският национал Александър Кокорин и полузащитникът на Краснодар Павел Мамаев

...
Руският национал Александър Кокорин и полузащитникът на Краснодар Павел Мамаев
Коментари Харесай

Руски национали пребиха държавен служител със стол

Руският национал Александър Кокорин и полузащитникът на " Краснодар " Павел Мамаев се забъркаха в величествен скандал. Те са упрекнати в побой над почитан служител в кафене в Москва.

В медиите към този момент циркулира видео от въпросната преживелица, на което ясно се вижда по какъв начин двамата футболисти атакуват Денис Пак, който заема виновен пост в Министерството на индустрията и търговията. Кокорин взима стол, доближава се до посетителя на заведението и стартира да го бие. Полицията е почнала следствие.



От гранда " Зенит " към този момент потвърдиха присъединяване на Кокорин в абсурда в Москва.

Според чиновниците на кафенето Кокорин и Мамаев са се държали несъответстващо и евентуално са били под въздействието на алкохол или опиати. Те обиждали потърпевшия и на расова основа, защото Денис Пак е с азиатски черти.

Впоследствие се оказало, че при багра е потърпевш още един съветски държавен служител – генералният шеф на Централния научно-изследователски институт по автомобилни и автомоторни изследвания Сергей Гайсин.

Не за първи път Кокорин и Мамаев попадат в епицентъра на огромен скандал. През 2016 година те бяха извадени от съветския народен тим, откакто се появи видео, в което се забавляват с шампанско в Монако след отпадането на Сборная от европейското състезание. Кокорин се извини и бе върнат в отбора, само че пропусна Мондиал 2018 поради травма.

Съпругата на Мамаев – Алана, сервира извинения за случилото се: " Те бяха пияни. Как да се изясни това? Тъжно е. Извинете. Срам ме е поради него. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР