Руският народ гласува на президентските избори за Владимир Путин, защото

...
Руският народ гласува на президентските избори за Владимир Путин, защото
Коментари Харесай

Тафров: В Русия няма демокрация и избор

Руският народ гласоподава на президентските избори за Владимир Путин, тъй като в тази страна няма същинска народна власт и няма кого различен да изберат. Това са избори без избор и няма никаква конспирация в тях. Това стана ясно от думите на българския посланик и политик Стефан Тафров в ефира на бТВ на въпрос има ли конкуренция Владимир Путин за президентския пост в Русия.

Според Тафров другите искащи, които са се кандидатирали за президентския пост по-скоро могат да станат известни персони и да добият популярност, в сравнение с да завоюват изборите.

На въпрос възражда ли се съветската страна под управлението на Владимир Путин, Тафров посочи, че по статистика на Световната банка Русия е на 12-о място по Брутен вътрешен артикул и е преди Испания и Южна Корея.

Той разяснява и това дали съветският президент ще пристигна в България за 3 март, след визитата на патриарх Кирил. "Не би трябвало да пристигна, поради сериозния дипломатически скандал, на който станахме очевидци по време на националния ни празник ", сподели още Тафров и посочи, че съветската страна първо би трябвало да се извини за арогантното държание на съветския патриарх.

Той взе отношение и по въпроса за острите дипломатически връзки сред Русия и Англия във връзка отровения някогашен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му в Солсбъри.

"Това е най-острият случай в двустранните връзки сред Англия и Русия ", отсече Тафров и добави, че това е доста сериозен проблем, тъй като става въпрос за държавен тероризъм.

Само една държавна конструкция може да трансформира този скандал в оръжие, уточни Тафров.

По думите му най-голямата неточност, която направи съветската страната е, че затвори Британския съвет в Москва. Тафров уточни, че английската страна не взе най-острите ограничения в разярения скандал сред двете страни, защото не забрани на съветските публицисти да излъчват репортажи от Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР