Руският модел от Иркутск Екатерина Стецюк скочи от прозореца на

...
Руският модел от Иркутск Екатерина Стецюк скочи от прозореца на
Коментари Харесай

Ужасяващ инцидент: Ослепително красива руска моделка скочи от 6-ия етаж в Дубай, за да се спаси от ухажор, ето какво се случи

Руският модел от Иркутск Екатерина Стецюк скочи от прозореца на шестия етаж в Дубай, пробвайки се да избяга от нападателен любовник. Според локалните медии, момичето по знамение оцелява, само че е счупила гръбнака си и не може да върви независимо и даже да се обърне.

Както стана известно, 22-годишният модел работела в ОАЕ по контракт, само че се сблъскала с настойчивото внимание на един от чужденците, които, откакто получил отхвърли й, се опитал да я убие в личната й стая. Заподозреният е бил арестуван на летището в Дубай.



" Това, което се е случило там, знам единствено от диалозите с щерка ми - описа майката на Катрин. - Там има други закони, по тази причина се тормозим за по-нататъшното развиване на събитията.



Стецюк към този момент е имала две интервенции. Лекарите дават късмет за възобновяване, защото гръбначният мозък на потърпевшата не е обиден. Приятелите на момичето започнаха да събират пари, с цел да платят за скъпа интервенция и рехабилитация. Част от сумата към този момент е събрана.



Руското генерално консулство в Дубай деликатно следи обстановката и обезпечава цялостна поддръжка за модела. Според генералния консул на Русия Гоша Буахидзе, случаят се проверява.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР