Руският министър на външните работи Сергей Лавров по време на

...
Руският министър на външните работи Сергей Лавров по време на
Коментари Харесай

Лавров: САЩ искат да играят на Хитлер и да подчинят Запада

Руският министър на външните работи Сергей Лавров по време на речта си пред Държавната дума съобщи, че Съединените щати употребяват Запада, с цел да трансфорат Украйна в инструмент за битка против Русия, както преди време Адолф Хитлер активизира европейските страни за нахлуване Съветския съюз, оповестява ТАСС.

„ Днес Съединени американски щати подчиниха съвсем целия групов Запад, мобилизирайки го да трансформира Украйна в инструмент за битка с Русия, както преди време Адолф Хитлер активизира множеството европейски страни да атакуван Съюз на съветските социалистически републики “, сподели Лавров.

Лавров посочи, че " както тогава, по този начин и на сегашните проекти не е писано да се осъществен " и добави, че президентът Владимир Путин е дал това ясно по време на речта си в Кремъл, предава съветската организация.

Министърът на външните работи на Русия сподели още, че присъединението на Донецка и Луганска национална република, както и на Запорожие и Херсонска област към Руската федерация е разумно продължение на почналото през 2014 година обединяване на съветските страни.

Руската Дума ратифицира през днешния ден споразуменията за присъединението на четири украински територии към Русия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР