Руският газопровод Северен поток към Германия ще бъде спрян за

...
Руският газопровод Северен поток към Германия ще бъде спрян за
Коментари Харесай

Северен поток спира доставките на газ за ЕС от 11 до 21 юли

Руският газопровод Северен поток към Германия ще бъде спрян за 10 дни за годишна профилактика, удостовери в петък компанията, която дава отговор за плана.

Двете влакна на тръбопровода ще бъдат спрени за ремонтни действия от 11 до 21 юли. Операторът добави, че прекъсването е било авансово в съгласие с всички сътрудници.

Nord Stream AG краткотрайно ще спре двете линии на своята газопроводна система за рутинна поддръжка, включваща тестване на механични детайли и системи за автоматизация за обезпечаване на надеждна, безвредна и ефикасна работа на газопровода ", се споделя в изказването.

През юни потокът на съветски газ към Германия по подводния газопровод беше понижен с 60% заради механически проблеми, зародили във връзка със западните наказания против Москва. В отговор на това немското държавно управление започва втората фаза на " паника " от тристепенния си проект за изключителни обстановки с газ. Берлин предизвести, че е изправен пред изострен дефицит на гориво на фона на намаляващите доставки от Русия.

По-рано немското държавно управление разгласи, че страната е взела " горчиво " решение да рестартира въглищните електроцентрали, с цел да се оправи с възможна енергийна рецесия през идната зима.

Nord Stream AG, чийто мажоритарен притежател е Газпром, добави, че информацията за поддръжката е била разкрита по подобаващ метод в сходство с Регламента на Европейски Съюз за интегритет и бистрота на пазара на едро на сила.

" Графикът за дейностите по поддръжката е тясно координиран с сътрудниците на Nord Stream нагоре и надолу по веригата ", добавя компанията.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР