Руският елитен волейболен тим на Локомотив (Новосибирск) е на подготовка

...
Руският елитен волейболен тим на Локомотив (Новосибирск) е на подготовка
Коментари Харесай

Локомотив се подготвя в Бъргария

Руският първокласен волейболен отбор на Локомотив (Новосибирск) е на подготовка в к.к. Св. Св. Константин и Елена. Мъжкият тим, воден от националния ни селекционер Пламен Константинов, е отседнал в Хотел Астор Гардън. Волейболистите са избрали курорта за триседмичен лагер.
" От три години се приготвяме в България, като първия път бяхме в Правец. Новият хотел е превъзходен и обслужването е на доста високо равнище. Има всички условия да се подготвим по най-хубавия метод за новото състезание в съветската Суперлига. Наоколо има прелестна природа, чист въздух, упражняваме атлетика на стадиона, на практика занимания във Варна, както и фитнес в Хотел Астор Гардън. Миналата година заехме седмо място, като се надяваме в този момент да подобрим своето класиране. Ще останем до 25 август в България ", обявиха от клуба. Към тима в края на тази седмица ще се причисли и старши треньорът им Пламен Константинов, който е на лагер с мъжкия ни народен тим.
Националите възобновиха този понеделник подготовката си за международното състезание. Те ще продължат със заниманията на Белмекен до 10 август. На 13 август ще се пренесат в к.к. Св. Св. Константин и Елена за първите мачове от Мондиал 2018 във Варна. България започва против Финландия. В група D са още Полша, Куба, Иран и Пуерто Рико.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР