Руският бизнесмен Антон Зингаревич влезе в съвета на директорите на

...
Руският бизнесмен Антон Зингаревич влезе в съвета на директорите на
Коментари Харесай

Антон Зингаревич влезе в съвета на директорите на "Ботев", очаква се да получи и акциите на клуба

Руският предприемач Антон Зингаревич влезе в съвета на шефовете на Ботев (Пловдив), разкри ръководителят на Сдружение " ПФК Ботев Пловдив " Радослав Кошински.

Именно сдружението има 60% от акциите на клуба, като се очавка те да бъдат трансферирани на съветския предприемач, след което той ще стане притежател на Ботев.

Очаква се единствено оформянето на контракта сред двете страни, като с изключение на Зингаревич, в съвета на шефовете влизат още Александър Ослан, Илиян Филипов, Георги Христосков и юрист Слави Микински.

" Току-що организирахме общото заседание на ПФК Ботев АД. Присъстваха представители на 100% от акциите. Благодарни сме на синдика от ТЦ-ИМЕ, които имат 39% от акциите, защото, с цел да бъде пълноправно събранието помолихме синдикът да участва и дамата пристигна особено за събитието.

То мина обикновено. В дневния ред имаше две точки - освобождение на остарелия Съвет на шефовете и назначението на нов подобен. Новият Съвет е 5-членен. Той е в състав Антон Зингаревич, Александър Ослан, Слави Микински, Илиян Филипов и Георги Христосков.

От края на декември знаем, че ни предстоят прехвърлянето на акциите и влизането в клуба на вложителите в лицето на Антон Зингаревич. Първата стъпка е да изберем Борд с посочени от него хора и такива от бизнеса в Пловдив, а втората е фактическото прекачване на акциите.

Днес извършихме първата стъпка. За втората чакаме тяхното финално мнение и контракта за прекачване, който те би трябвало да ни предложат. Виждате по какъв начин работят те в последните седмици. Нещата в клуба се развиват по професионален и динамичен метод. Стъпка по стъпка вървим в вярната посока ", съобщи Радослав Кошански.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР