Руският астролог Павел Глоба смята, че въпреки всички трудности поне

...
Руският астролог Павел Глоба смята, че въпреки всички трудности поне
Коментари Харесай

На три зодии животът ще се преобърне на 180 градуса през декември 2022 г.

Руският астролог Павел Глоба счита, че макар всички компликации най-малко три знака от Зодиака ще могат да запомнят декември 2022 година като един от най-благоприятните интервали.

Мрачните прогнози на икономисти и доморасли политици няма да могат да разклатят самочувствието им и те ще изпитат нравствен, креативен и енергиен напредък, след което ще могат да преобърнат живота си на 180 градуса.

Близнаци

Първият в листата на звездите, маркирани през последния месец на зимата, е знакът на Близнаци. Въпреки че при започване на представителите му ще наподобява, че Съдбата е решила да им се подиграе, като стовари куп проблеми върху главата на към този момент изтощените Близнаци, към средата на месеца спокойствието ще смени паниката.

Конфликтите в работата ще се изгладят и Близнаците ще спрат да се стряскат от всеки непряк взор. Ще се примирят даже с тези, които не оправдават упованията им.

До средата на декември представителите на знака чакат неочаквана среща, която в действителност ще се окаже съдбовна. Ще им бъде препоръчана нова позиция, която ще бъде надалеч от вкъщи. Но мястото ще бъде такова, за каквото Близнаците от дълго време мечтаят.

Страховете за недоволството на фамилията ще бъдат напразни: роднините освен ще поддържат концепцията за пренасяне в различен град, само че и ще се радват на нови вероятности. Астрологът поучава авансово да обсъдите всички нюанси с новия сътрудник или шеф, тъй че по-късно да не се постанова да постигате задачата си по не толкоз елементарен метод.

Везни

За множеството Везни декември ще се окаже много двузначен и едвам в края на месеца, поглеждайки обратно към всичко, което се случи, те могат да схванат, че шансът е на тяхна страна. Първото нещо, което Глоба предлага на Везните в професионалната област, е да не променяте житейската си позиция.

Звездите упорстват Везните да демонстрират неотстъпчивост във всички спорове и неприятности през първото десетилетие на декември. Така те могат да завоюват доверие измежду сътрудниците и да получат поддръжката на висшето управление. Освен това доникъде на месеца, когато работните безредици отшумят, проблемите в персоналния му живот ще се почувстват.

Астрологът допуска, че Везните ще бъдат изправени пред избор – да останат със остарялата обич и семейство или да последват нови, неотдавна избухнали усеща.

Във всеки случай е по-добре да вземете решение за нещо съществено тази година, в противоположен случай Везните ще би трябвало да бъдат раздрани сред проблеми в работата и негативизъм в персоналния си живот при започване на годината, а това ще повлияе на самочувствието им и ще ги лиши другари и познати за поддръжка. Единственото, за което разумните Везни не би трябвало да мислят, са финансите. Всичко ще е наред с тях преди Нова година.

Водолей

За представителите на този надарен въздушен знак навечерието на Новата година ще бъде цялостно с нови хрумвания, насоки и благоприятни условия. Изглежда те просто би трябвало да плуват по вълните на творчеството, която ще ги води до гръмкия януарски триумф. Но първият месец на зимата ще бъде решителен за ориста на знака, споделя Глоба.

Най-силният коз ще бъде самочувствието, което, съчетано със смелостта за вдишване на задължения, ще увеличи кариерния статус на представителите на знака. Те ще могат ловко да водят бизнес и дейно да координират дейностите на другите.

Семейните Водолеи ще могат да слагат не по-малко правилни насоки в професионалните въпроси за своите близки, което единствено ще усъвършенства общото богатство. Затова Глоба поучава да разговаряте с околните колкото е допустимо повече, обсъждайки всички проблеми с тях.

На самотния Водолей, съвсем в навечерието на Нова година, звездите ще дадат " Снежната госпожица ", спекулация, която може да се проточи дълго време или даже да прерасне в брак. Що се отнася до старите връзки, то представителите на знака могат да чакат спиране, защото декември за тях ще бъде месец на цялостно възобновяване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР