Руските власти съобщиха, че са обявили за нежелана организацията Атлантически

...
Руските власти съобщиха, че са обявили за нежелана организацията Атлантически
Коментари Харесай

Руските власти обявиха американски неправителствена организация за нежелана

Руските управляващи оповестиха, че са оповестили за " нежелана " организацията " Атлантически съвет на Съединени американски щати ", профилирана в интернационалните връзки, проправяйки път към забраняването ѝ в Русия, съобщи Франс прес. Това става на фона на най-изостреното напрежение сред Москва и Вашингтон от Студената война насам, отбелязва Агенция Франс Прес.

Установено беше, че дейностите на неправителствената организация съставляват опасност за основите на конституционния ред и сигурността в Русия, съобщи основната прокуратура в оповестено нощес официално съобщение.

Руското министерство на правораздаването беше осведомено за тези изводи, с цел да бъде включен мозъчният концерн в регистъра му на " нежеланите " в Русия организации, прецизира официалното съобщение.

На уеб страницата на американската организация се отбелязва, че " Атлантическият съвет " предизвиква " контруктивното водачество и ангажираност в интернационалните връзки въз основа на централната роля на Атлантическата общественост " пред международните провокации.

Мнозина, изключително критиците ѝ, считат организацията за един от най-активните поддръжници на НАТО.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР