Руските въздушни удари в Украйна показват за пореден път, че

...
Руските въздушни удари в Украйна показват за пореден път, че
Коментари Харесай

Еврокомисията: Путин няма намерение да преговаря за мир

Руските въздушни удари в Украйна демонстрират за следващ път, че Москва необмислено тероризира украинското население по непоносим и нечовечен метод. Това съобщи представител на Европейската комисия във връзка съветския обстрел от началото на месеца, изключително по Киев. Петер Стано съобщи, че данните от последните седмици демонстрират, че украинската столица е била под обстрел през ден от началото на месец май.

 
Тези офанзиви демонстрират, че Русия продължава да нанася безразборни удари по цивилното население по вероломен и безчовечен метод. Те са и явен отговор за тези, които се борят за кротичък развой. Те демонстрират, че Путин не желае съществено да спре войната и желае да продължи ескалацията си против Украйна.
Петер Стано – представител на европейската работа за външна политика 

Относно информациите за произшествия с дронове в региона на Москва, представителят уточни, че не може да разяснява. Но Стано повтори настоятелния апел на Европейски Съюз към Русия да не употребява сходни мотиви като опрощение за в допълнение задълбочаване на войната против Украйна.

Киев отхвърли да има нещо общо с офанзивите с дронове против Москва. Михайло Подоляк, консултант на президента Зеленски, сподели, че Украйна се радва да следи такива събития и предвижда растеж на сходни офанзиви.

Руският президент Путин е бил на работа в Кремъл и е бил известен за офанзивите с дронове, съобщи представителят му Дмитрий Песков. Засега той няма желание да разяснява тази тематика, добави Песков.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР