Руските удари по цивилни цели в Украйна са си терористични

...
Руските удари по цивилни цели в Украйна са си терористични
Коментари Харесай

Стивън Кинг: Руснаците са терористи

Руските удари по цивилни цели в Украйна са си терористични офанзиви. Слава на Украйна! Това написа в Туитър най-известният публицист на хорър романи в света Стивън Кинг.

Американският публицист, създател на " То ", намерено се опълчва на съветската военна експанзия и продължаващите военните закононарушения, които окупаторите правят в Украйна. Украинското министерство на защитата отговори на Кинг в обществените мрежи, пишейки: „ Стивън, руснаците са по-ужасяващи от чудовищата в книгите ти “.

Един от най-продаваните създатели в света намерено подлага на критика съветския деспот Владимир Путин и поддържа независимостта на Украйна и нейните жители. На 24 февруари Русия стартира непредизвикана пълномащабна война против Украйна. Всекидневно съветските военнопрестъпници лишават почтени човешки животи и нападат цивилни цели без никаква стратегическа военна стойност.

До момента са събрани доказателства за 20 000 военни закононарушения, осъществени от съветските терористи в Украйна. Близо 5000 цивилни са убити от тях, измежду които и 341 деца. 120 000 жилищни здания са унищожени от окупаторите. Всекидневни са и случаите на мародерства от страната на бойците на Владимир Путин, изпратени в Украйна да разграбят каквото могат.

The Russian strikes on Ukrainian civilian targets are basically terrorist attacks.
Slava ukraini!
— Stephen King (@StephenKing)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР