Руските сили вероятно се насочват към украинската хидротехническа инфраструктура в

...
Руските сили вероятно се насочват към украинската хидротехническа инфраструктура в
Коментари Харесай

ISW: Русия атакува основно енергийната инфраструктура на Украйна

Руските сили евентуално се насочват към украинската хидротехническа инфраструктура в Харковска и Луганска област, с цел да застрашат украинските позиции по река Сиверски Донец.

Това се показва в дневния преглед на обстановката в Украйна на Института за проучване на войната.

По този метод Кремъл се надява да спре стремежа на украинското контранастъпление.

На 20 септември съветските сили направиха наземни офанзиви в Донецка област .

На 20 септември съветските сили не организираха доказани наземни офанзиви западно от Хуляйполе и продължиха да нанасят рутинни артилерийски удари в цялата Запорожка област.

Руските сили не престават да утежняват качествата си за генериране на сили, поради пропуски в образованието за водене на пердах на изпратените в Украйна свои военни формирования.



Украинските сили пък продължиха да нарушават настоящите съветски старания за възобновяване на наземните информационни линии през река Днепър в Херсонска област.

Назначените от Русия окупационни управляващи в Луганска, Донецка, Херсонска и Запорожка област оповестиха на 20 септември, че ще проведат " референдум " за присъединение към Русия , като гласуването ще се организира от 23 до 27 септември.

Плановете на Кремъл за анексиране са ориентирани най-вече към вътрешната публика.

Путин евентуално има намерение да усъвършенства опциите за генериране на съветски сили , като призове съветския народ да се включи непринудено във война, сякаш с цел да отбрани новопризнатата съветска територия.

Източник: News.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР