Руските гимнастички Дина и Арина Аверини са готови за радикална

...
Руските гимнастички Дина и Арина Аверини са готови за радикална
Коментари Харесай

Сестрите Аверини сменят художествената гимнастика с фигурно пързаляне |

Руските гимнастички Дина и Арина Аверини са подготвени за радикална смяна. Звездите на художествената гимнастика споделиха, че са подготвени да вземат участие в шоуто по фигурно пързаляне “Ледников интервал ”, което е доста известно в родината им.

В него са взели участие и родната звезда Албена Денкова и сътрудникът й Максим Стависки.

“Планираме присъединяване и имаме предпочитание. Оттам ни поканиха и желаеме да се появим, само че не знаем по кое време това ще се случи ”, разясниха Аверини.

Продуцентът на шоупрограмата Иля Авербух обаче разкри, че двете сестри към този момент се готвят за присъединяване и са създали няколко тренировки на лед.

“Подкрепям изцяло концепцията да вземат участие. Идеята придобива уточненост. Ще ви разкрия и една дребна загадка: Аверини към този момент направиха няколко тренировки на лед.

След присъединяване си на международното състезание обаче те се завърнаха в залата по гимнастика, само че несъмнено доста им харесаха тренировките на леда. На мен също ми хареса по какъв начин наподобяват. Когато решат да приключат със спортните си кариери ще се веселя да ги поздравявам с “Добре пристигнали ” на леда ”, сподели Авербух.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР