Руските авиокомпании, включително и Аерофрот са започнали да разглобяват отделни

...
Руските авиокомпании, включително и Аерофрот са започнали да разглобяват отделни
Коментари Харесай

Reuters: В Русия разглобяват самолети за резервни части

Руските самолетни компании, в това число и " Аерофрот " са почнали да разглобяват обособени самолети за аварийни елементи поради липса на нужни елементи за ремонт на машините, оповестява организация Reuters като се базира на 4 източника.

По думите на единия от източниците, е почнало разглобяването на два самолета, експлоатирани от " Аерофлот ", един съветски Sukhoi Superjet 100, и един " на практика нов " Airbus A350.

Освен това, " Аерофлот " е свалил съоръжение от Boeing 737 и Airbus A320 за други самолети от същите модели, твърди още един от източниците на организацията.

Според Reuters това съответствува с рекомендацията на съветското държавно управление от юни, че самолетите задгранично произвеждане могат да летят най-малко до 2025 година.

По калкулации на организацията направени благодарение на данни от Flightradar24, от края на юли са спрели да летят към 50 самолета на " Аерофлот ", което е към 15% от авиопарка на компанията.

Новите генерации самолети - A320neo, A350, Boeing 737 MAX и 787 - са оборудвани с технологии, които изискват непрекъснато възобновяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР