Руските авиокомпании, включително и Аерофрот са започнали да разглобяват отделни

...
Руските авиокомпании, включително и Аерофрот са започнали да разглобяват отделни
Коментари Харесай

Reuters: В Русия разглобяват самолети за резервни части

Руските самолетни компании, в това число и " Аерофрот " са почнали да разглобяват обособени самолети за аварийни елементи поради липса на нужни елементи за ремонт на машините, оповестява организация Reuters като се базира на 4 източника.

По думите на единия от източниците, е почнало разглобяването на два самолета, експлоатирани от " Аерофлот ", един съветски Sukhoi Superjet 100, и един " на практика нов " Airbus A350.

Освен това, " Аерофлот " е свалил съоръжение от Boeing 737 и Airbus A320 за други самолети от същите модели, твърди още един от източниците на организацията.

Според Reuters това съответствува д рекомендацията на съветското държавно управление от юни, че самолетите задгранично произвеждане могат да летят опне до 2025 година.

По калкулации на организацията направени благодарение на данни от Flightradar24, от края на юли са спрели да летят към 50 самолета на " Аерофлот ", което е към 15% от авиопарка на компанията.

Новите генерации самолети - A320neo, A350, Boeing 737 MAX и 787 - са оборудвани с технологии, които изискват непрекъснато възобновяване.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР