Рускинята Татяна Климова изпрати шокиращ разказ до Флагман по повод

...
Рускинята Татяна Климова изпрати шокиращ разказ до Флагман по повод
Коментари Харесай

Рускиня с потресаващ разказ за смъртта на съпруга си в...

Рускинята Татяна Климова изпрати фрапантен роман до " Флагман " във връзка гибелта на нейния брачен партньор в приют в Черноморец. Тя твърди, че е била излъгана от притежателя на приюта доктор Димче Миладиноски, който не й върнал заплатената сума за 1-месечен престой, защото мъжът й е умрял на 6-ия ден от него.

Климова разказа обстановката, след което бургаската медия е потърсила за мнение и доктор Миладиноски. Той декларирал, че няма никакъв проблем, защото всичко е затвърдено с подписан контракт и при тях не може да бъде платено за по-малко от месец.

Ето описа на Татяна Климова, която от години живеела с мъжа си Станислав в Бургас:

„ Моят брачен партньор Станислав Соболев получи инсулт на 15 март. Тогава ние живеехме в Бургас и от Бърза помощ ме посъветваха да се обърна към приюта на доктор Димче Миладиноски в Черноморец.

Заведох мъжа си там, надявайки се на помощ. Когато пристигнахме, откараха мъжа ми в постройката, а докторът ме попита по какъв начин мисля да погреба брачна половинка си – да го кремирам или в земята. Аз бях доста удивена, въпреки всичко брачният партньор ми беше жив. После докторът, шегувайки се, сподели, че на мъжа ми е необходим по-голям гроб, защото растежът му е огромен като на самия лекар.

Аз помислих, че съм попаднала в приют на луди. Медицинската сестра също хихикаше, дружно с доктора. Стана ми неприятно и докторът ми даде ампула, от която ми стана още по-зле. Ампулата беше клофелин.

Взе от мен пари за месец напред – 1560 лв. – по 40 лв. дневно за престой в приюта и други разноски. Моят мъж умря след 6 дни.

Той разви оток на Квинке – това се случва, когато дават лекарство, което болният не понася. Когато дойдох, видях, че е отекло лицето му, а аз имам здравно обучение. Предупредих доктора, че на брачна половинка ми не би трябвало да се влива натриев хлорид – супрастин.

За 6 дни аз съм длъжна да платя 240 лв. и 30 лв. за примитивен обзор, дружно с други разноски, с които става общо 320 лв.. Останалите 1240 лв. докторът даде обещание да ми върне след месец. После сподели след още една седмица, а към този момент не ми подвига телефона и до момента минаха 3 месеца и половина.

Той ми предложи собствен сътрудник от погребалното бюро „ Архангел Михаил ” и за погребението ми взеха два пъти по-скъпо и останах без стотинка. Моите български съседи най-после събираха пари за билета ми до Москва.

Ако би трябвало да диря парите си по правосъден ред, би трябвало да платя на юрист, на преводач, а нямам с какво. Д-р Миладиноски знае банковата ми сметка, 5 пъти съм му я изпращала. Жесток, лицемерен шарлатанин – това е той.

Докато бях под въздействието на лекарството, той ми даде да подпиша документ и ми сподели – напиши, че знаеш, че положението на мъжа ти е безнадеждно. Аз написах – зная положението на мъжа ми, само че се надявам на по-добър излаз ”.

В телефонен диалог с наш кореспондент доктор Димче Миладиноски е безапелационен, че всичко горенаписано са нелепости.

„ При нас таксата е месечна, всичко си е по контракта, има фактура. Мъжът тежеше 160 кг и в тежко положение, пристигна при нас с медикаменти, имаше тежка форма на сърдечна непълнота и коремна херния. Казали сме й, в случай че има искания, да пристигна в Черноморец, защото тя и той са непрекъснато живущи в Бургас. Има си контракт, в който е разказано безусловно всичко – за кое се заплаща – кола за спешна помощ, рехабилитация, палиативни грижи, защото пациентът бе в терминално тежко положение ”, съобщи доктор Димче Миладиноски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР