Руски военни са установили контрол върху база, използвана преди от

...
Руски военни са установили контрол върху база, използвана преди от
Коментари Харесай

Руснаци влязоха в ексбаза на САЩ в Сирия

Руски военни са открили надзор върху база, употребена преди от армията на Съединени американски щати в Сирия, съобщи РИА Новости.

Подразделения на въоръжените сили на Москва тази заран са кацнали в отделение, ситуирано към северния град Метрас. Базата е била напусната от янките преди два дни. Американците са употребявали базата като пункт за доставяне на други военни на Съединени американски щати в близкоизточната страна и оказване на помощ на милиции, биещи се против президента в Дамаск Башар Асад.

Русия ще филтрира връщаните бойци на ИД

РИА Новости продължи да разгласява елементи от обстойно изявление със сирийския държавен глава. "Руското военно наличие в нашата страна играе значима роля за битката против тероризма освен в Сирия, само че и в Близкия изток, и в света ", показал е той.

По думите на Асад ролята, която играят Съединени американски щати в района, е радикално противоположна на съветската. "Предполагам, че за никого не е загадка, че Ислямска страна (ИД) е дете на Вашингтон. Освен това Америка краде петрол от нас. Това ми припомня за една от аргументите за хитлеристкото нахлуване против Съветския съюз (22 юни 1941 г.). Третият райх е желал да завладее находищата на черно злато на Съюз на съветските социалистически републики ", е декларирал той.

Башар Асад: Централно разузнавателно управление на САЩ е умъртвило английския скришен сътрудник

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР