Руски военен кораб се сблъска днес с швейцарски контейнеровоз в

...
Руски военен кораб се сблъска днес с швейцарски контейнеровоз в
Коментари Харесай

Руски военен кораб се сблъска с швейцарски контейнеровоз в датски води

Руски боен транспортен съд се сблъска през днешния ден с швейцарски контейнеровоз в датски води покрай Йоресундския мост, който свързва Дания и Швеция, съобщи Ройтерс, като се базира на датските военни управляващи.

Контейнеровозът "Айс роуз " ( "Ледена роза "), плаващ от Санкт Петербург за Гьотеборг, се е сблъскал с съветска фрегата, съобщи представител на Съвместния действен център. Той отхвърли да заяви името на съветския транспортен съд, който е имал позволение да бъде в датски води и е уведомил датските управляващи за своето наличие. По думите му повода за конфликта не е ясна.

Сутринта над по-голямата част от територията на Дания имаше мъгла. На борда на контейнеровоза никой не е потърпевш и няма следи от приключване на петрол или навлизане на вода, сподели представителят.

Компанията "Маестро шипмениджмънт ", със седалище в Кипър, която ръководи контейнеровоза, удостовери, че е имало произшествие, само че не можа да каже нищо повече, като се изключи че чака спомагателна информация от датските управляващи. Собственикът на кораба - компанията "Маестро шипинг " със седалище в Швейцария, също отхвърли коментар, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР