Руски турист загина при автобусна катастрофа в Централна Турция, заяви

...
Руски турист загина при автобусна катастрофа в Централна Турция, заяви
Коментари Харесай

Руски турист загина при автобусна катастрофа в Турция

Руски екскурзиант почина при автобусна злополука в Централна Турция, съобщи пред ТАСС представител на съветското генерално консулство в Анталия, предава " Фокус ". 
" Пътно-транспортно произшествие с присъединяване на рейс, пренасящ група от 32 съветски туристи до Кападокия, които са били на отмора в Анталия, е станало на автомагистрала Коня-Аксарай на 10 април в 09:30 часа ", сподели събеседникът на организацията По предварителна информация, получена в Генералното консулство от локалните правоохранителни органи, водачът на рейса е изгубил надзор върху пътя на замръзнал сектор заради неприятни метеорологични условия. При случая са ранени 26 съветски туристи. За страдание турските управляващи потвърдиха гибелта на един съветски жител. "
 Европейски Съюз упорства Турция да възобнови противоположния банкет на бежанци от Гърция Европейски Съюз упорства Турция да възобнови противоположния банкет на бежанци от Гърция
Турция би трябвало " незабавно " да възобнови приемането на стотици мигранти от Гърция, съобщи еврокомисарят по вътрешните работи дни преди шефове...
Руската дипломатическа задача добави, че „ потърпевшите са откарани в най-близките лечебни заведения в обитаемоте места Коня и Селджук, оказва им се незабавна здравна помощ “. " Двама чиновници на съветското посолство в Анкара са отишли на мястото на случая, с цел да окажат консулска помощ на потърпевшите и да изяснят събитията към тежкото ПТП.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР