Руски служители заявиха, че резултатите от незаконните според международното право

...
Руски служители заявиха, че резултатите от незаконните според международното право
Коментари Харесай

Руските окупатори в Украйна твърдят, че участниците в референдумите единодушно искат присъединяване към Русия


Руски чиновници обявиха, че резултатите от противозаконните съгласно интернационалното право референдуми, проведени в четири украински региона, демонстрират единомислеща поддръжка на гласувалите за присъединение на тези територии към Русия, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7216
Според окупационната администрация след броене на гласовете за влизане в Русия в самопровъзгласилата се Донецка национална република са дали своят вот 99 %, в Луганската национална република - 98 %. В Запорожието повече от 93 на 100 били декларирали, че желаят да станат част от Русия, а в региона на Херсон - над 87 на 100.

Безпрецедентното анексиране на тези територии евентуално ще стартира в околните дни. Очаква се, че идната стъпка ще е назначените от Москва окупационни администрации публично да изискат от съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да бъдат признати в Руската федерация. Кремъл даде да се разбере, че това може да стане бързо.

Киев и доста страни от целия свят обявиха, че псевдореферендумите в четирите отчасти окупирани украински региона са противозаконни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР