Руски служители заявиха, че резултатите от незаконните според международното право

...
Руски служители заявиха, че резултатите от незаконните според международното право
Коментари Харесай

Руските власти в Украйна: Участниците в референдумите единодушно се обявиха за присъединяване към Русия

Руски чиновници обявиха, че резултатите от противозаконните съгласно интернационалното право референдуми, проведени в четири украински региона, демонстрират единомислеща поддръжка на гласувалите за присъединение на тези територии към Русия, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Според окупационната администрация след броене на гласовете за влизане в Русия в самопровъзгласилата се Донецка национална република са дали своят вот 99 %, в Луганската национална република - 98 %. В Запорожието повече от 93 на 100 били декларирали, че желаят да станат част от Русия, а в региона на Херсон - над 87 на 100.

Безпрецедентното анексиране на тези територии евентуално ще стартира в околните дни. Очаква се, че идната стъпка ще е назначените от Москва окупационни администрации публично да изискат от съветския президент Владимир Путин да бъдат признати в Руската федерация. Кремъл даде да се разбере, че това може да стане бързо.

Киев и доста страни от целия свят обявиха, че псевдореферендумите в четирите отчасти окупирани украински региона са противозаконни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР