Руски експерти откриха следи от попадения на 22 ракети при

...
Руски експерти откриха следи от попадения на 22 ракети при
Коментари Харесай

Руски експерти: От 105 изстреляни ракети само 22 са ударили обекти в Сирия

Руски специалисти откриха следи от попадения на 22 ракети при удара на Съединени американски щати и съдружниците им по обекти в Сирия на 14 април, от общо 105, декларирани от американските военни. Това заяви пред публицисти началникът на основното оперативно ръководство на съветския генщаб генерал-полковник Сергей Рудской.

Подробният разбор на събраните части от ракети, взривните ями и разрушенията постанова " извода, че от 105 декларирани попадения в региона на задачите са регистрирани най-вече 22 от тях ", сподели Рудской.

Две от ракетите, употребявани от Съединени американски щати и съдружниците им Франция и Англия, без да поразят задачите - крилата ракета " Томахоук " и авиационна ракета с точно ориентиране, са доставени в Москва. Руски експерти ги изследват, с цел да бъдат употребявани резултатите при модернизирането на съветски оръжия, осведоми генералът.

По калкулации на съветското министерство на защитата при удара по Сирия са употребявани общо 103 крилати ракети и сирийската противовъздушна защита е свалила 71 от тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР