Руски дипломатически коли катастрофираха до посолството на Руската федерация в

...
Руски дипломатически коли катастрофираха до посолството на Руската федерация в
Коментари Харесай

Адско меле с шофьори на посланик Макаров пред Руското посолство СНИМКИ

Руски дипломатически коли катастрофираха до посолството на Руската федерация в София, съобщили за Faktor.bg очевидци на нелепия случай и изпратили фотоси от мястото на произшествието. Двете коли са се блъснали малко след 20:00 часа във вторник.

По информация на свидетел, водачите на дипломатическите коли са били във очевидно нетрезво положение и даже придвижванията им пред оказващите им подпомагане чиновници на жандармерията са били несъответстващи.

След удара е смачкана бронята на "Ауди " с червен дипломатически номерСлед удара е смачкана бронята на "Ауди " с червен дипломатически номер. Очевидно ударът не е бил лек, защото са се отворили и въздушните възглавници на колата.

На мястото на случая не е дошъл екип на КАТ, а единствено дежурните жандармеристи, които охраняват посолството. Те са помогнали на водачите да влязат в постройката. Това не е първият случай със чиновници на Руското посолство.

Според изданието водачите на дипломат Макаров не престават да вършат безнаказано нарушавания на пътя, да стопират на инвалидни места и да паркират из София където им хрумне.

 koli_rusia2.jpg

 koli_rusia3.jpg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР