Руски дипломатически коли катастрофираха до посолството на Руската федерация в

Руски дипломатически коли катастрофираха до посолството на Руската федерация в ...

Адско меле с шофьори на посланик Макаров пред Руското посолство СНИМКИ.


Руски дипломатически коли катастрофираха до посолството на Руската федерация в София, съобщили за Faktor.bg свидетели на нелепия инцидент и изпратили снимки от мястото на произшествието. Двете коли са се ударили малко след 20:00 часа във вторник.

По информация на очевидец, шофьорите на дипломатическите автомобили са били във видимо нетрезво състояние и дори движенията им пред оказващите им съдействие служители на жандармерията са били неадекватни. 

След удара е смачкана бронята на "Ауди" с червен дипломатически номерСлед удара е смачкана бронята на "Ауди" с червен дипломатически номер. Очевидно ударът не е бил лек, тъй като са се отворили и въздушните възглавници на колата.

На мястото на инцидента не е пристигнал екип на КАТ, а само дежурните жандармеристи, които охраняват посолството. Те са помогнали на водачите да влязат в сградата. Това не е първият инцидент със служители на Руското посолство.

Според изданието шофьорите на посланик Макаров продължават да правят безнаказано нарушения на пътя, да спират на инвалидни места и да паркират из София където им хрумне. 

koli_rusia2.jpg

koli_rusia3.jpg

Източник: blitz.bg