Руската ваксина ЕпиВакКорона (Epivaccorona) е ефективна срещу британската и южноафриканската

...
Руската ваксина ЕпиВакКорона (Epivaccorona) е ефективна срещу британската и южноафриканската
Коментари Харесай

Руската "ЕпиВакКорона" е ефективна срещу британския и южноафриканския вариант на Covid-19

Руската ваксина " ЕпиВакКорона " (Epivaccorona) е ефикасна против английската и южноафриканската разновидности на ковид, съобщи в сряда ръководителят на съветския Държавен проучвателен център по вирусология и биотехнологии " Вектор " Александър Семьонов за съветската радиостанция Vesti FM.

Семьонов съобщи, че антитела против ковид се образуват в 94% от случаите след имунизация. Той добави, че имунизацията дава имунитет на вируса за най-малко една година.

Александър Семьонов обаче не можа публично да удостовери дали имунизацията може да даде имунитет в продължение на две години, заявявайки, че теоретично е допустимо, само че не е минало задоволително време от първите сложени ваксини, с цел да се удостовери това.

Семьонов сподели още, че " Вектор " е получил голям брой заявки за доставка на " ЕпиВакКорона " в чужбина, само че че съветските жители са приоритет за изследователския център. Той обаче добави, че изследователският център ще обмисли даването на имунизацията на други страни в бъдеще поради огромния брой заявки от чужбина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР