Руската телевизионна звезда Ксения Собчак, която се гмурна смело в

...
Руската телевизионна звезда Ксения Собчак, която се гмурна смело в
Коментари Харесай

Дръзка полугола фотосесия на Ксения Собчак се появи в мрежата

Руската телевизионна звезда Ксения Собчак, която се гмурна самоуверено в политиката предходната година, към този момент не глези толкоз постоянно почитателите си с провокативни фотоси. Сега тя е примерна брачна половинка и майка, която одобри облика на въздържан политик, откакто се кандидатира за президент на страната по време на последните избори.

Преди към 10 години обаче, опозиционната журналистка постоянно попадаше на страниците на таблоидите и в скандалните летописи. Името ѝ постоянно се загатваше в медиите и бе придружено от изрази като „ световна лъвица “.

След оповестяването на политическите си упоритости обаче, тя загърби това и се постара да си построи нов, сериозен облик.

Известният фотограф, артист и режисьор Аслан Ахмадов подсети на Ксения за предишното й, като разгласява серия от нейни секси и дръзки фотоси, на които тя театралничи единствено по долни дрехи.



"Още една фотосесия от моите архиви. Беше далечната 2005 година. Познахте ли я? ", написа фотографът под фотосите на 36-годишната щерка на починалия Анатолий Собчак – първият демократично определен кмет на Санкт Петербург.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР