Руската супер звезда Григорий Лепс сбъдна най-голямата мечта на второто

...
Руската супер звезда Григорий Лепс сбъдна най-голямата мечта на второто
Коментари Харесай

Григорий Лепс подари поп група на дъщеря си

Руската супер звезда Григорий Лепс сбъдна най-голямата фантазия на второто от четирите си деца – Ева Лепс. Музикантът, който ще гостува за първи път у нас на 3 ноември в Арена Армеец, подари на 16-годишната си щерка лична поп група, която към този момент сполучливо дебютира и на огромна сцена.

Момичешката тайфа носи името Cosmos Girls, а участията й се менажират персонално от Лепс и провеждат не без помощта на продуцентската му компания. Така да вземем за пример, дебютът на групата е бил не къде да е, а на влиятелния фестивал Live Fest в планинския курорт „ Роза Хутор “.

Последвалите две участия на чаровните девойки също не са инцидентни - на едно от най-мащабните мероприятия за съветския шоу бизнес „ Премии МУЗ-ТВ 2018. Трансформации “ съпровождат фамозния реализатор, а в края на юли подгряват публиката на музикалния фестивал „ ЖАРА “ в Баку.

Наскоро изпълнителят на шлагерите „ Я Счастливый “ и „ Зеркала “ изненада и всички свои фенове, публикувайки за първи път в обществените мрежи обща фотография на фамилията си. На фотоса са с изключение на огромната му щерка Инга от първия брак на Лепс, която също е поела по стъпките на татко си, по този начин и трите му деца – Ева, Никол и синът Иван, всички те плод на любовта му с актуалната брачна половинка на актьора Анна Шапликова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР