Руската милиция потвърди, че ръководителят на министерството на здравеопазването на

...
Руската милиция потвърди, че ръководителят на министерството на здравеопазването на
Коментари Харесай

Изчезна главният лекар на болницата, в която Навални беше спасен

Руската милиция удостовери, че ръководителят на министерството на опазването на здравето на Омска област Александър Мураховски е липсващ, оповестява ТАСС, представена от Агенция " Фокус ".
49-годишният Мураховски оглавява министерството на опазването на здравето на Омска област в края на 2020 година Преди назначението му на тази служба той беше основен доктор на незабавната болница № 1 в Омск, която одобри. Самият Навални благодари след лекуването в Германия, които му избавили живота. Мураховски е и консултант в Общинския съвет на Омск от фракцията на " Единна Русия ", партията на съветския президент Владимир Путин.
 Руският дипломат в България със сладки приказки – за шпионажа, нуклеарната енергетика, Украйна, Навални Руският дипломат в България със сладки приказки – за шпионажа, нуклеарната енергетика, Украйна, Навални
Разбира се, не познавам тези хора. Какво и по какъв начин са правили, прокуратурата не ни е споделила. Не са отправяни въпроси към посолството. Това...
" На 8 май 2021 година милицията получи известие, че в село Поспелово, област Болшеуковски в Омска област, той е напуснал ловната база с АТВ към горски масив на 7 май и до момента местонахождението му е незнайно ", сподели източникът на организацията.
Според информацията в региона на издирването е основан действен щаб, а полицейски чиновници, гвардейци от Руската армия, Министерството на изключителните обстановки, ловни инспектори, доброволци и локални поданици са включени в издирвателните действия.
" За проучване на труднопроходими тресавища се употребява офроуд техника. Включени са хеликоптер и безпилотни летателни апарати. В резултат на дейностите по издирването е намерено транспортното средство, което е употребявал министърът на 6,5 км от ловната база. Дейности по търсене не престават ", сподели източникът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР