Руската гледна точка за украинската криза става все по-популярна сред

...
Руската гледна точка за украинската криза става все по-популярна сред
Коментари Харесай

Spiegel: Все повече германци вярват в необходимостта от руската специална операция в Украйна

Руската позиция за украинската рецесия става все по-популярна измежду германците, написа немското издание Spiegel, базирайки се на проучване на Центъра за мониторинг, разбор и тактика (Cemas).

„ Четиридесет % от респондентите са изцяло или отчасти съгласни с изказванието, че спецоперацията е реакция на Русия на многочислени провокации от страна на НАТО. Това е с 11 % повече, в сравнение с през април “, цитира РИА Новости резултатите от изследването на списание Spiegel.

Освен това се отбелязва, че съвсем се е удвоил броят на тези, които имат вяра в нуждата от събаряне на фашисткия режим в Украйна.

Според изследването съвсем всеки втори немец е изцяло или отчасти уверен, че Путин противодейства на по този начин наречения международен хайлайф, който способства за ескалацията на спора.

„ Една пета от респондентите са изцяло съгласни, че Украйна не може да има териториални искания към Русия, защото „ в действителност е била част от нея “, се споделя в публикацията.

Социологическото проучване е извършено от 3 до 11 октомври. В него са взели присъединяване над 2200 респонденти на възраст от 18 до 90 години.

От 24 февруари Русия организира специфична военна интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна. Владимир Путин назова задачата му „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Въоръжените сили са изправени пред задачата да освободят Донбас и да подсигуряват сигурността на Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР