Руската енергия компания Газпром разработва ответни мерки на западните санкции,

...
Руската енергия компания Газпром разработва ответни мерки на западните санкции,
Коментари Харесай

Газпром ще мисли как да отвърне на западните санкции

Руската сила компания " Газпром " създава ответни ограничения на западните наказания, както на към този момент настоящите, по този начин и на евентуални бъдещи такива, написа Lenta.ru, представена от БГНЕС.
Мерките, за които все още няма повече детайлности, ще бъдат разисквани от съвета на шефовете на " Газпром " в края на август.
Към момента на газовата компания не са наложени директни наказания от страна на Съединените американски щати или Европейския съюз. Съществуват обаче ограничавания против целия бранш, които засягат " Газпром ". Компанията да вземем за пример не може да получи външно финансиране от Запад за повече от 60-дневен период. Не може и да закупува американско или европейско съоръжение за разработка на нови планове или залежи.
Освен това, в признатия през август 2017 година от Конгреса закон " За противопоставяне против съперниците на Америка посредством наказания “ се загатва опцията за налагане на наказания против компании, които вземат участие в строителството на газопроводи за експорт. Към момента " Газпром " създава три такива плана: " Силата на Сибир ", " Турски поток " и " Северен поток — 2 ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР