Руската държавна компания Рособоронекспорт“ ще изготви проект за снабдяване на

...
Руската държавна компания Рособоронекспорт“ ще изготви проект за снабдяване на
Коментари Харесай

Русия продава още една партида С-400 на Турция

Руската държавна компания „ Рособоронекспорт “ ще изготви план за доставяне на Турция с спомагателна партида зенитно-ракетни системи С-400. Това заяви генералният шеф на концернът Александър Михеев в коридорите на авиошоуто МАКС-2021, предава ТАСС.

„ Очакваме, че през идващите месеци този план (доставката на спомагателна партида С-400 за Турция) ще бъде приключен. Провеждат се заключителни съвещания, завършен е финансов модел и стратегия за софтуерно съдействие по този план “, съобщи той, добавя организация Фокус.
 Туск: Русия има изгода от по-слаб Европейски Съюз Туск: Русия има изгода от по-слаб Европейски Съюз
Бившият полски министър председател Доналд Туск съобщи, че ще „ направи всичко “, с цел да резервира Полша в Европейски Съюз, в първото си телевизионно интерв...

През 2017 година Турция беше първата страна от НАТО, която закупи съветски системи за противовъздушна защита С-400. Това провокира внезапно отрицателна реакция от страна на другите членове на алианса, по-специално Съединени американски щати. В същото време турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че Анкара не има намерение да се отхвърля от С-400, макар настояванията на американската страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР