Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред

...
Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред
Коментари Харесай

Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред които България

Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, измежду които Италия, Кипър, Република Северна Македония, Белгия, Ирландия, България и Йордания. Това заяви съветската вицепремиерка Татяна Голикова, която дава отговор за дейностите на управляващите по отношение на коронавирусната рецесия, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Освен това е взето решение и за обновяване на авиосъобщенията със Съединени американски щати. От 28 юни ще се извършват регулярно полетите по маршрутите Москва-Вашингтон и Москва-Ню Йорк.

Оперативният щаб на Русия предлага от тази дата и възобновяване на полетите с Белгия, България, Йордания, Ирландия, Италия, Кипър и Република Северна Македония.

Русия също по този начин възнамерява да усили броя на авиополетите до Гърция, Армения, Азербайджан и Австрия от 28 юни. Може да бъдат пуснати полети до Солун, Ираклион, Араксос, Родос, Корфу и Закинтос в Гърция.
Може да бъдат увеличени и полетите до Катар, Финландия, Хърватия и Швейцария.

По-рано бе обявено, че от 22 юни се възобновяват полетите сред Русия и Турция.

Оперативният щаб е решил да предложи на държавното управление да включи Китай и Лихтенщайн в листата на страните, от които хората с поданство или със статут на непрекъснато пребиваващи ще имат право да пътуват до Русия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР