Русия върви към най-дълбоката си депресия от времето на разпада

...
Русия върви към най-дълбоката си депресия от времето на разпада
Коментари Харесай

Лондон е замразил поне $358 млрд. руски активи

Русия върви към най-дълбоката си меланхолия от времето на разпада на Съветския съюз, разгласи английското държавно управление, представено от Ройтерс, написа Българска телеграфна агенция.

Според Лондон минимум 275 милиарда паунда (358,5 милиарда долара) съветски активи са били замразени като разследване от наложените през последните седмици наказания.

Разточителният жанр на живот на вътрешния кръг на Кремъл ще бъде в допълнение обиден с наложените наказания на дъщерите на Путин и неговия външен министър Сергей Лавров, се показва в съобщeнието на английското държавно управление.

Междувременно стана ясно, че до момента повече от половината страни от Европейски Съюз са съобщили на Европейската комисия за подхванатите ограничения в отговор на наложените от Европейски Съюз наказания против представители на Русия и Беларус поради войната в Украйна.

Запорирано е имущество на стойност 29,5 милиарда евро, в това число лодки, вертолети, недвижими парцели и творби на изкуството, на стойност съвсем 6,7 милиарда евро. Предотвратени са преводи за към 196 милиарда евро, се показва в известие на комисията.

Работната група на Европейска комисия, която следи използването на глобите, ще има тази седмица среща с представители на Съединени американски щати и Украйна за обезпечаване на интернационално съдействие в тази област. Ще вземат участие ръководителят на американската KleptoCapture Task Force (подразделение на американското министерство на правораздаването на Съединени американски щати - бел. ред.) и почитан представител на прокуратурата на Съединени американски щати.

Една от задачите на работната група е да изследва връзките сред имуществото, благосъстоятелност на глобените, и осъществяването на закононарушения, се отбелязва в известието.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР