Русия смята за неуместен въпроса за възможно предоставяне на политическо

...
Русия смята за неуместен въпроса за възможно предоставяне на политическо
Коментари Харесай

Русия смята Мадуро за легитимен президент на Венецуела

Русия счита за неудобен въпроса за допустимо даване на политическо леговище на президента на Венецуела Николас Мадуро, защото го счита за законен държавен глава . Това съобщи Дмитрий Песков, представителят на съветския президент Владимир Путин.
 Русия предизвести Съединени американски щати да не се намесват военно във Венецуела
Русия предизвести Съединени американски щати да не се намесват военно във Венецуела

Това щяло да провокира пагубен сюжет

" Господин Мадуро е законен държавен глава на Венецуела, по тази причина считаме този въпрос за неудобен ", разяснява Песков пред публицисти, отговаряйки на въпрос за опцията за даване на политическо леговище на Мадуро в Русия , в случай че е належащо.

Председателят на Народното събрание на Венецуела Хуан Гуайдо през вчерашния ден се самопровъзгласи за краткотраен държавен глава в интервала на деяние на краткотрайното държавно управление. Съединени американски щати и редица други страни признаха Гуайдо като държавен глава и желаеха от венецуелския президент Николас Мадуро, избирането на който те не считат за законно, да не позволява насилствени дейности против опозицията. Мадуро се разгласи за парламентарен президент и назова ръководителя на опозиционния парламент " марионетка на Съединени американски щати ".
 Москва упрекна Съединени американски щати за Обновена
Москва упрекна Съединени американски щати за " чудовищния прелом ” във Венецуела

Съединени американски щати се пробват да проведат интервенция за образуване на идната " цветна гражданска война "

На собствен ред президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че признава Хуан Гуайдо за президент на Венецуела. Вчера Тръмп съобщи, че не изключва никакви дейности във връзка със обстановката във Венецуела, където политическата рецесия набира скорост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР