Русия ще възприеме ударите на нейните нови територии от Украйна

...
Русия ще възприеме ударите на нейните нови територии от Украйна
Коментари Харесай

Песков: Удари по новите територии ще се разглеждат като акт на агресия срещу Русия

Русия ще схване ударите на нейните нови територии от Украйна като акт на експанзия, сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков пред публицисти, оповестяват съветски медии.

„ Няма да е нищо друго “, отговори Песков на въпрос дали ударите на Украйна по нови територии ще се възприемат като акт на експанзия против Русия.

„ Пълна информация за положението на газопроводите „ Северен поток “ ще се появи едвам след изследване, което сега е малко допустимо. Знаем, че минимум три клона са развалени, през вчерашния ден имаше информация, че е засечен четвърти теч “, съобщи още Песков, отговаряйки на въпрос какъв брой клона на газопровода са били развалени и дали има такива, които могат продължат да работят.

От 23 до 27 септември в ДНР и ЛНР, както и в Херсонска област и освободените територии на Запорожка област се организираха референдуми за влизането на тези райони в състава на Русия като субекти на Руската федерация. Навсякъде голямото болшинство от гласувалите бяха за присъединение към Руската федерация. Церемонията по подписването на споразуменията за присъединение към Руската федерация на Донецката и Луганската национални републики, както и на Запорожката и Херсонската области ще се организира в Георгиевската зала на Големия Кремълски замък в 15:00 часа московско време.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР