Русия ще се консултира с местното население, за да установи

...
Русия ще се консултира с местното население, за да установи
Коментари Харесай

Кремъл ще се „консултира“ с местните за границите на анексираните територии

Русия ще се " съветва " с локалното население, с цел да откри границите на анексираните Херсонска и Запорожска област в Южна Украйна, сподели през днешния ден на конференция представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Луганската национална република (ЛНР) и Донецката национална република (ДНР) в границите от 2014 година За Херсонска и Запорожска ще продължим да се консултираме за границите им с популацията на тези области ", уточни представителят, запитан дали Русия ще анексира задачите области или единствено частите от тях, които е окупирала.

Песков не отговори на кого принадлежат териториите на тези области, които се намират под контрола на украинските въоръжени сили. " Кои точно (територии)? Сега няма повече какво да прибавя по този въпрос ", уточни представителят, представен от ТАСС.

Той разясни също, че в новозавоюваните територии не се възнамерява производство на референдуми по въпроса за границите, в които те влизат в състава на Руската федерация. " Поне към този момент не ", сподели Песков.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР