Русия ще се допита до гражданите на Запорожка и Херсонска

...
Русия ще се допита до гражданите на Запорожка и Херсонска
Коментари Харесай

Държавната дума одобри включването на украинските области в Русия

Русия ще се допита до жителите на Запорожка и Херсонска области за бъдещите им граници с Украйна

С цялостно болшинство Държавната дума утвърди включването на четирите украински области в състава на Русия, съобщават .

Подобно гласоподаване в горната камара на Народното събрание на следващия ден би трябвало да подпечата тяхното анексиране.

Русия ще се допита до жителите на анексираните Запорожка и Херсонска области за бъдещите им граници с Украйна. Заявлението на Кремъл допуска, че Москва може да не предяви искания върху цялата територия на отчасти окупираните райони.

След рецензиите си към военното командване в Москва чеченският лидер Рамзан Кадиров обяви, че изпраща на фронта тримата си малолетни синове – на 14, 15 и 16 години. Кремъл разяснява апела му за потребление на тактическо нуклеарно оръжие.

" Дори в сложни моменти би трябвало да държим страстите настрани. Предпочитаме уравновесените и справедливи оценки ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

В необичаен сериозен коментар проправителственият вестник " Комсомолская истина " написа, че изтеглянето на съветските сили от град Лиман се дължи на " неналичието на хора, неприятната връзка и неточности в командването ". 

А украинската контраатака напредва както на юг към Херсон, по този начин и на изток в Луганска област.

" Ударите стават все по-близки. Руснаците може и да се изтеглят, само че не престават да обстрелват с всички сили ", съобщи Алекс Кроуфорд, специфичен делегат на " Скай Нюз ". 

Швеция заяви, че течът на газ от " Северен поток 1 " е спрял, само че този от " Северен поток 2 " обаче се е засилил.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР