Русия ще окаже на Армения цялата необходима помощ в съответствие

...
Русия ще окаже на Армения цялата необходима помощ в съответствие
Коментари Харесай

Русия ще защити Армения при атака на нейна територия

Русия ще окаже на Армения цялата нужна помощ в сходство с Договора за дружба, съдействие и взаимна помощ сред двете страни, в случай че военните конфликти в спора ѝ с Азербайджан поради отцепническата област Нагорни Карабах доближат територията на Армения.
Това съобщи съветското външно министерство и прикани воюващите страни неотложно да прекратят огъня, като изказването беше по отношение на обръщението на премиера на Армения Никол Пашинян към съветския президент Владимир Путин.
 Русия разположи полеви лагер на границата сред Армения и Карабах (СНИМКИ) Русия разположи полеви лагер на границата сред Армения и Карабах (СНИМКИ)
В мрежата се появиха фотографии на ситуиран полеви лагер на съветски военни на границата сред Армения и Нагорни Карабах. Уточнява се, ч...
" Потвърждаваме ангажираността на Руската федерация със съюзническите отговорности във връзка с Република Армения, влючително произлизащите от Договора за дружба, съдействие и взаимна помощ сред Руската федерация и Република Армения от 29 август 1997 година
В сходство с контракта Русия ще окаже на Ереван цялата нужна помощ, в случай че бойните дейности бъдат пренесени директно на територията на Армения ", се показва в позицията на съветското външно ведомство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР