Русия ще изгони 10 американски дипломати от страната, заяви руският

...
Русия ще изгони 10 американски дипломати от страната, заяви руският
Коментари Харесай

Русия ще изгони 10 американски дипломати

Русия ще изгони 10 американски дипломати от страната, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров.
„ Руската федерация ще разгласява през днешния ден имената на 8 американски чиновници, включени в съветския санкционен лист. РФ ще предложи и 10 американски дипломати да изоставен Москва “, сподели той.
 Лавров угрижен за обстановката в Донбас Лавров угрижен за обстановката в Донбас
Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров в телефонен диалог с шведския външен министър и ръководител на ОССЕ Анн Линде из...
Руската федерация започва и процедура по преустановяване на практиката за наемане на жители на Русия и трети страни в американските дипломатически задачи в страната, сподели още той.
Прекратява се и практиката на по работа в дипломатическата задача на Съединени американски щати в Русия.
Руската федерация реагира позитивно на концепцията за среща на върха със Съединени американски щати, като сега преглежда аспектите, заяви още външният министър.
По мотив обвиняванията на Съединени американски щати по отношение на хипотетични заплащания от Руската федерация на талибаните за убийства на американски военни, съгласно Лавров това са „ спекулации и уплахи “.
 Лавров: Русия ще оказва помощ на Пакистан с военна техника в битката с тероризма Лавров: Русия ще оказва помощ на Пакистан с военна техника в битката с тероризма
Русия е подготвена да укрепва антитерористичния капацитет на Пакистан, в това число посредством доставки на военна техника. Това заяви съветският въ...
Москва ще отговори реципрочно и на експулсирането на дипломати от Полша, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров.
" Между другото, Полша също обявии ние ще отговорим. Разбира се, по подобаващ метод ", сподели Лавров по време на конференция след диалози със сръбския външен министър.
По-рано полското външно министерство заяви, че трима чиновници на съветското посолство в Полша са оповестени за личност нон грата. Министерството съобщи, че основа за такова решение е „ нарушаването на изискванията на дипломатически статут от тези лица и провеждането на активност в ущърб на Република Полша “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР