Русия съобщи за повече от 1000 смъртни случая за ден

...
Русия съобщи за повече от 1000 смъртни случая за ден
Коментари Харесай

За пръв път: Над 1000 смъртни случая от коронавирус за ден в Русия

Русия заяви за повече от 1000 смъртни случая за ден в резултат на за първи път от началото на пандемията. Това е третият следващ ден, в който Русия регистрира рекордно висок брой инфекции и смъртни случаи, като за един ден бяха обявени и над 33 000 нови случая, оповестява Евронюз, представен от БГНЕС.

Нарастващите случаи и смъртност слагат здравната система на Русия под все по-голямо напрежение, само че управляващите към момента не са прибегнали до национална обсада в опит да запазят стопанската система. Русия има невисок % на имунизация, като малко над 30% от популацията е изцяло имунизирано против вируса.
 В Турция желаят COVID-сертификат и на кино, и за самун В Турция желаят COVID-сертификат и на кино, и за самун
Представяне на документ за приключена имунизация, преболедуване на ковид или негативен тест е наложително условия, в случай че желаете д...

От началото на пандемията в страната са регистрирани 222 315 смъртни случая, което е най-високата цифра в Европа. Но статистическият институт " Росстат ", който има по-широка формулировка за смъртните случаи, свързани с ковид, дефинира броя им на повече от 400 000.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР