Русия съобщи за 232 починали от новия коронавирус в последните

...
Русия съобщи за 232 починали от новия коронавирус в последните
Коментари Харесай

Русия съобщи за рекорден брой нови смъртни случаи, свързани с коронавируса

Русия заяви за 232 умряли от новия ковид в последните 24 часа - рекорден брой за денонощие, с който смъртните случаи в страната стават 4374, съобщи Ройтерс.

Властите са открили 8572 нови случая на болест и по този начин броят на доказаните случаи се усилва на 387 623, което подрежда Русия трета в света по този индикатор след Съединени американски щати и Бразилия.

Относително ниското ниво на смъртност в Русия продължава да повдига въпроси измежду специалистите както в страната, по този начин и на Запад, като някои позволяват, че държавното управление може да оповестява за по-малко умряли от действителния им брой по политически аргументи. Руските управляващи изрично отхвърлят тези изказвания и отдават ниското ниво на успеваемостта на въведени ограничения за преодоляване на епидемията.

Една трета от жителите на Русия (32,8 на сто) считат риска, обвързван с епидемията, за пресилен или виждат в нея небивалица на заинтригувани лица, демонстрира анкета на московското Висше учебно заведение за стопанска система, чиито данни цитира " Независимая газета ".

Това демонстрира, че без значение от мобилните връзки, интернет, Московската борса и т. н. огромна част от популацията на Русия живее в Средновековието. " Щом не виждам нещо, значи го няма ". За тези хора е по-лесно да повярват в чипирането и рептилоидите, в сравнение с в днешната съветска действителност, разяснява всекидневникът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР