Русия реагира мигновено след днешното изявление на главния прокурор Иван

...
Русия реагира мигновено след днешното изявление на главния прокурор Иван
Коментари Харесай

Лавров: Добре, че не сме убили Фердинанд

Русия реагира незабавно след днешното изказване на основния прокурор Иван Гешев, че се проверява съветска диря в няколко гърмежа у нас. 

" Времевата рамка от 2011 до 2020 година, в която България упреква съветски жители за образуване на четири детонации в страната, основава чувството, че София е решила да изпревари Прага в своите обвинявания ".

Това разгласи съветският външен министър Сергей Лавров. От изявлението му се усеща, че знае повече, в сравнение с споделя. 

Той означи, че българската страна не е уведомила съветското посолство за следствието на детонациите, в които са обвинени руснаците, заяви съветската дипломатическа задача пред кореспондента на ТАСС в София.

" Мога да позволи, че Европейският съюз би трябвало да се погрижи за обстановката и в Чехия, и в България. Ситуация, която е обвързвана с това, че някои частни бизнесмени вземат участие в търговията с оръжие, съхранението на оръжия, муниции.

„ Едва в този момент, откакто Чехия осъзна събитията от 2014 година, българската страна реши да надмине чехите и да прегледа доста по-дълбоко в историческа ретроспектива какво се е случило, само че по някаква причина не са го създали обществено притежание ", сподели министърът.

Добре е, че още не сме упрекнати за убийството на ерцхерцога Фердинанд, само че явно това следва ", сподели още Лавров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР