Русия призовава Запада да вдигне наложените срещу нея санкции. Причината

...
Русия призовава Запада да вдигне наложените срещу нея санкции. Причината
Коментари Харесай

Русия зове Запада да отмени санкциите, тъй като сме близо до криза

Русия приканва Запада да вдигне наложените против нея наказания. Причината е, че всички ще изпаднат в продоволствена рецесия поради тях. 

Това съобщи съветският заместник-министър на външните работи Андрей Руденко, представен от съветските инфомационни организации.

" Решаването на продоволствения проблем изисква повсеместен метод, в това число унищожаване на глобите, наложени върху съветския експорт и финансови транзакции ", съобщи Руденко.

" То изисква също по този начин Украйна да разминира всички пристанища, където дебаркират кораби, а Русия е подготвена да обезпечи нужния филантропичен достъп ", добави Руденко, съобщи настоящо.ком.

Войната в Украйна и вълната от наказания против Москва нарушиха доставките на торове, пшеница и други артикули, които двете страни изнасят.Русия и Украйна общо създават към 30% от международните доставки на пшеница.

Западът упрекна Кремъл, че употребява глада като оръжие по време на офанзивата си в Украйна. Организацията на обединените народи прикани съветските управляващи да освободят зърното, заседнало в украинските пристанища поради военнните дейности.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР