Русия отчита приближаването на инфраструктурата на НАТО до своите брегове.

...
Русия отчита приближаването на инфраструктурата на НАТО до своите брегове.
Коментари Харесай

Русия следи какво става в България

Русия регистрира приближаването на инфраструктурата на НАТО до своите крайбрежия. Това съобщи съветският заместител – министър на външните работи Александър Грушко, представен от ТАСС.

Той съобщи, че Русия модернизира силите си в Черно море. Според него модернизирането е в сходство на потребностите за подсилване на сигурността.

„ Ние следим плановете на НАТО, които сега се правят в Румъния и България. Страните от групата се пробват да трансфорат тези страни в опорни пунктове, в които да разполагат спомагателни сили.

Ние ще отговорим на всичко това в сходство с нашите показа. Ние желаеме да защитим своите ползи в региона на защитата и сигурността. Не мисля, че смисълът на нашето наличие в Черно море се е трансформирал “, съобщи Грушко.

Според него НАТО се пробва да демонизира наличието на Русия в Черно море. Той уточни, че съветският флот има присъединяване в района през последните 200 години, в това число и когато Крим беше украински.

Руският флот възнамерява да получи нови 13 кораба до края на тази година и да напредне с модернизирането на военноморските сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР