Русия няма да остави без отговор неоснователните и провокативни действия

...
Русия няма да остави без отговор неоснователните и провокативни действия
Коментари Харесай

Русия заплаши България и Чехия: Очаквайте наша реакция и отговор

Русия няма да остави без отговор неоснователните и провокативни дейности на Чехия и България, съобщи през днешния ден Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Русия реагира и ще реагира. Подобни безусловно неприемливи и провокативни стъпки и безусловно неприемливи, неоснователни и недоказани обвинявания (по адрес на) Русия няма да останат без реакция ", предизвести Песков.

Представителят на Кремъл не посочи какви ще бъдат тези ответни ограничения.

" Не желая да влизам в детайлности, не виждам смисъл от това ", сподели той, като в това време означи, че във всеки случай дейностите на Русия ще бъдат в (защита на) на нейните ползи.

На 17 април Чехия сподели, че Русия е забъркана във гърмежите в оръжейни хранилища в източното село Върбетице през 2014 година, при които починаха двама души. Прага изгони 18 съветски дипломати, които съгласно нея в действителност са сътрудници на спецслужбите. Русия стачкува остро и на собствен ред експулсира 20 чиновници на чешкото посолство в Москва.

Вчера представителка на българския основен прокурор пък заяви, че прокуратурата подозира шестима руснаци, че са забъркани в причиняването на четири гърмежа в страната от 2011 до 2020 година, в които е била съхранявана продукция на оръжейния търговец Емилиян Гебрев, отбелязва ТАСС. В складовете във Върбетице също е имало муниции на Гебрев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР